Evenimente

In data de 16 decembrie 2012 va avea loc EQUESTRIAN CHRISTMAS SHOW

CUPA ROMANIE 2012 ECHIPE LOCUL 1 – 28 07 2012 SIBIU
echipa Bozan Razvan, Laurentiu Covaci si Socol Andrei Milan

  Echipa care a reprezentat Timisul , Morisena Cenad la FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL 2012 la Piatra Neamt 06.08.2012 a castigat locul 1, CAMPIONII 2012 (seniori -echipe) sunt: Bozan Razvan, Laurentiu Covaci si Socol Andrei Milan cu caii Quick born , Sara-Z si Casmir. multumim tuturor celor care ne-au sprijinit in obtinerea acestor rezultate in cele doua competitii !

Etapa nationala Herneacova, 29 iunie 2012

Echipa scolii de echitatie Laurentiu Covaci s-a mobilizat si a participat la etapa nationala organizata la centrul de echitatie Herneacova 30-1 iunie si a obtinut prin sportivii Biris Bogdan, Marza Rizac Laura si Laurentiu Covaci rezultate importante.
Biris Bogdan: doua locuri 1 la nivel F si E, doua locuri 2 nivel C, un loc 3 la nivel E, Laura marza Rizac: locul 4 la nivel F.

Covaci Laurentiu: doua locuri 1 nivel C si dificultate progresiva, doua locuri 2 la nivel D si C dupa o perioada scurta de pregatire in noua formula de echipa de competitie am reusit sa obtinem rezultate importante in zona de vest si reveniti calare dupa o absenta de 3 ani din campionatul national al Romaniei avem obiective importante in acest an in ceea ce priveste performanta. surpriza concursului a fost calul SARA-Z care incalecata de Laurentiu Covaci si-a confirmat valoarea si potentialul castigand doua locuri 1 si doua locuri 2 cu lejeritate.
Concursul a fost o reusita intr-o locatie impecabila.

Participare la Expozitia agricola anuala 2012

Pe 23 iunie 2012, Scoala noastra de echitatie a promovat, din nou, 5 sportivi (copii si amatori) la evenimentul organizat de Facultatea de Stiinte Agricole Timisoara. Copiii Anais Moldovan, Flora Garlean, Alexa Vlad si sportivii Cristina Constantin si Nicorici Alina au avut evolutii bune, obtinand doua locuri I si trei locuri II cu calul Vicent.
Calarie gratuita pentru copii, de Ziua Internationala a Copiilor – 1 iunie

Proiectul Timisoara Ecvestra continua cu o noua actiune dedicata copiilor: in data de 1 iunie, Centrul de echitatie Giroc si Scoala de echitatie Laurentiu Covaci va oferi echitatie gratuita (plimbari pentru copii) intre orele 16 si 18.

Cupa Herneacova

In 26-27 mai 2012 am fost prezenti la competitia Cupa herneacova si am obtinut un loc 2, un loc 4 si un loc 5 cu caii Prince si Tora.
Cupa Amatorilor – editia I

PRIMA EDITIE A CUPEI AMATORILOR SI PRIMA PREZENTARE DE MODA CALARE

Scoala de echitatie Laurentiu Covaci va invita sa partcipati la CUPA AMATORILOR, editia I,care va avea loc duminica 13 MAI 2012, ora 15.00, la centru de echitatie Giroc (in incinta Complexului Totalco)

Evenimentul face parte din proiectul TIMISOARA ECVESTRA – Echitatia pentru toti, se adreseaza celor care indragesc sportul ecvestru.

Competitia incepe cu an antrenament demonstrativ efectuat de sportivi de performanta,va continua cu doua probe de concurs, de o dificultate redusa, accesibile amatorilor si copiilor fara experienta.

In cadrul programului va puteti delecta privirea cu o frumoasa prezentare de cai de rasa si in premierea o prezentare de moda pe cai.

Pana in prezent sunt inscrisi 25 de concurenti, lista de inscriere ramane deschisa pana in data de 12 MAI 2012.

Obiectivul acestei competitii este de a promova echitatia pentru toate varstele, de a descoperi si forma noi talente in randul copiilor si nu numai, pentru sportul ecvestru de performanta.

PROGRAM :

Duminica, 13 mai 2012

15.30 : Antrenament demonstrativ

16.00 : Proba 1: conducerea calului

17.00: Prezentare cai de rasa

17.30: Proba 2 : conducere si sarituri obstacole

18.30: Prezentare moda pe cai
Parada cu doi cai in centrul Timisoarei

Timisoara Ecvestra 2012

A inceput la 31 martie 2012, prin organizarea Cupei Presei, prezentarea echipei de echitatie a Scolii si oferirea de ore de calarie gratuita.

A urmat participarea la Cupa Primaverii din 7 aprilie 2012. Sportivul Adrian Amarghiole a obtinut locul II cu calul Sara la proba de nivel C, 1,20 m.

Urmeaza alte evenimente si actiuni organizate sau la care vom participa, pe care le vom anunta pe aceasat pagina.

Luni 16 aprilie 2012 Scoala de Echitatie a fost prezenta in localitatea Belint judetul Timis cu un cal in cadrul Rugii Banatene in care doritorii au avut ocazia sa incalece. Actiunea face parte din programul de promovare a echitatiei 2012.